Maria Nila

Maria Nila on ainutlaatuinen ruotsalainen hiustuotemerkki, joka panostaa tuotteiden laatuun ja toimivuuteen. Valmistus ja kehitystyö tehdään kokonaan Ruotsissa, jotta tuotteiden tehoa ja koostumuksia voidaan valvoa tarkasti. Kemistien kanssa kehitetyt hiustuotteet koostetaan huolella valituista ainesosista tuotteen käyttökohdetta kunnioittaen. Maria Nilan tuotteet ovat 100% vegaanisia ja valmistettu luonto huomioiden.

Maria Nilan kantava ajatus on tehdä hiustuotteista kiinnostavampia, kekseliäämpiä ja inspiroivampia kuin aiemmin. Tuotteiden on oltava tehokkaita ja tarjota ainutlaatuinen ratkaisu jokaiselle hiustyypille erikseen. Maria Nilan mukaan oma hiustyyppi on voimavara, ei este tai edes hidaste kauniin kuontalon saavuttamiselle!

Maria Nilan valikoima kattaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on luokiteltu hiustyypin mukaan. Omat tuotteensa saavat värjätyt, vaaleat, karheat, vaurioituneet, hennot, kiillottomat hiukset sekä hiustenlähdöstä kärsivät. Shampoiden, hoitoaineiden ja naamioiden lisäksi tuotesarja sisältää värinaamioita, värivirkisteitä, öljyjä ja muotoilutuotteita. Yksinkertaisen kaunis, skandinaavinen muotoilu tekee tuotteista miellyttäviä käyttää ja kampaamotasoinen laatu saa hiukset haluamaan lisää.

Maria Nilan mukaan jokaisen hiukset ovat ainutlaatuiset, ja sellaisina niiden myös pitää pysyä. Kun hius saa oman hiustyypin mukaan räätälöityä hoitoa, siitä tulee eloisa ja terveen näköinen: hiusta itsessään ei ole tarve muuttaa, vaan tarjota sille jotain mitä se tarvitsee.

Studio Syzanassa on käytössä laadukkat Balmainin tuotteet sekä kotimaiset, skandinaaviselle hiuslaadulle suunnitellut Sim Sensitiven DS hoitotuotteet. 

Hiusten värjäyksessä käytän kotimaisia Sim Sensitiven värejä ja tehohoitoihin K18- sekä Brazilian Bond Builder -tuotteita. 

K18Hair -hoidot

Patentoitu K1Peptide -peptidi korjaa vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn sekä lämpä- ja mekaanisen käsittelyn aiheuttamat vauriot. Lisäksi hoito ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä sekä hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista. 

Brazilian Bond Builder -hoidot

Hiuksen kuitukerroksessa poikittaissidoksia suojaava ja korjaava Brazilian Bond Builder -tuotesarja korjaa kemiallisten käsittelyiden aikana jo syntyneitä vaurioita sekä ehkäisee uusien muodostumista. BBB-hoito minimoi käsittelyn aikana hiuspohjan ärsytystä ja lukitsee väripigmentin hiukseen pidentäen värin kestoa. 

Studio Syzanassa on käytössä muun muassa laadukkat Balmainin tuotteet.